2015, U was een leerzaam & dankbaar jaar…Merci !

2015, U was een leerzaam & dankbaar jaar…Merci !

Het was ook het vervolgjaar waarop ik het mijn lijf niet meer kwalijk nam dat ze jarenlang de trut heeft uitgehangen met al haar beproevingen de jaren ervoor….Dankzij het gevecht die ik ondertussen gestaakt ben met haar ga ik straks het derde jaar in waarin ik niet meer noemenswaardig ziek ben geweest. 🙂

Het was ook het jaar waarop ik out of the blue plots omringd werd door mensen waarmee ik op de zellfde golflengte zit & ook vooruit mee zal groeien. Waarvan er een paar mensen waar ik al jaren naar opkijk, mensen waarvan ik véél kan leren !

those weirdos are your tribe

Het was ook een jaar waarop er mensen op mijn pad kwamen op wie ik mag leunen & mag tegen zagen als het me allemaal even teveel word.   Tegelijk zijn zij ook de mensen waarvan ik evengoed een liefdevolle schop in mijn h*l krijg als ik weer eens dingen uitstel uit onzekerheid.

2015 is mede daardoor ook het jaar geweest dat ik eindelijk het gevoel kreeg dat ik er niet meer alleen voor sta om de Krijtlijnboodschap vooruit te trekken.

2015 was ook het jaar was ook het jaar dat mijn gevoel waar ik al jaren diep vanbinnen mee zat bevestigde… Mijn zielsproject waar ik al jaren hard aan werk heeft WEL potentiëel om te groeien tot héél mooi project…                                                               Het jaar waarin ik ook bevestigd kreeg, dat groot dromen niet zo zot is. Het jaar waarin ik muziek zie in boostcamps in het buitenland… Maar daarvoor vertel ik in 2016 meer 🙂

Een jaar die me doet uitkijken naar het volgend NOG boeiender jaar waarin Krijtlijn o.a zal verhuizen naar dit paleisje waar er nog zoveel mogelijkheden & kansen liggen te wachten op ons. (uiteraard verhuizen mijn dames ook mee 🙂 )

Voordeur nieuw huis

 

Kort gezegd : Ik heb er keiveel goesting in om in 2016 het lont aan de kont te mogen zijn van bijzondere kinderen & hun ouders.
Ik wil jullie helpen om beperkingen om te zetten in mogelijkheden.
Talenten te (her)ontdekken & daarna daarop verder te breien.
Grenzen te verleggen
En uiteraard ook dromen om te zetten in doelen.
Come fly with me…
come fly with me

Word je getriggerd om met me mee te vliegen naar JOUW regenboog?
Mail me dan NU want maandag 4 januari & woensdag 6januari heb ik plaats vrijgemaakt in m’n agenda om met jou te skypen over jouw doelen voor 2016.
Wie weet kan ik je wel helpen om deze waar te maken…Samen sterk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *