Bevrijd Frans Bauer uit mijn hoofd ! Heb je even voor mij?

Heeeeey !
Ziedewel dat ik mijn leven aan het verbeteren ben & terug meer ga bloggen ? 🙂
Yep, ik heb er zoveel in omdat ik zoveel goesting heb om projecten waar te maken waarvan ik er zeker van ben dat ze een extra boost gaan geven in het leven van bijzondere mensen !
Ik ben zo enthousiast over het KansenNetwerk & Wheels2Share dat ik echt al mijn energie in de “strijd” wil gooien om dit waar te maken omdat ik serieus geloof in de meerwaarde van deze projecten in de levens van velen.
Maar jullie helpen, kan ik helaas niet alleen…
Ik zou graag even jullie inbreng willen vragen gewoon om te checken of we goed bezig zijn. (ja, ik word ondersteund door enkele ondernemers 🙂 )
Dus vraag ik Frans Bauer-gewijs : “Heb je even voor mij?” Lalala lalala
Want dit liedje spookt nu al enkele dagen door m’n hoofd en IK-WIL-ER-VAN-AF! 😀
Jullie inbreng kost welgeteld 10 sec MAX !:)
Ik zou graag een antwoord krijgen op volgende vraag…
Als jullie een wens mochten doen…
Welke van de beide projecten zouden jullie eerst willen gerealiseerd zien?
Een project die een boost geeft aan mobiliteit en je ook meer vrijheid en je sociaal leven een boost kan geven ? Wheels2Share dus
Ofwel een project die je zal helpen om je talenten te “her”ontdekken & ook de kans zal geven om deze ook te benutten? Dit project gaat door het leven als het KansenNetwerk
Dus dames & heren grijp uw kan & laat me weten via de Krijtlijn inbox of via info@sofievanhoutte.com welk project de grootste meerwaarde zou geven aan jouw leven want dat is wat ik wil, toegevoegde waarde leveren aan jouw leven zodat het net iets makkelijker & aangenamer word voor jou.
Dus neem even de tijd om mij het antwoord te geven waardoor ik de informatie heb waarmee ik voor een wereld van verschil kan maken in jouw leven.
Grijp NU je kans!
Ik kijk uit naar jullie reacties 🙂

if-you-dont-make-time-to-create-the-life-you-want

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *