Dromen met een deadline…

Lieve allemaal,

Langzamerhand krijgt het Krijtlijnpad waar ik al jaren hard aan timmer beetje bij beetje de vormen krijgen waar ik al zo lang van droom. Meer & meer komen mensen op mijn pad die de weg die ik nog af moet leggen sterker maken door hun expertise & ook door de creativiteit en hulp die ze me aanbieden om mijn doelen waar te maken. Door constant in beweging te blijven stoot ik op allerlei webinars en online trainingen. Zo kom ik telkens een stukje dichter  bij het doel die ik wil bereiken. Zo volgde ik onlangs een online cursus rond een boek schijven en daarbij oom meteen een training uitwerken. Al na de eerste les die ik volgde had ik meteen iets van : Yes, dat is het ! Dit heb ik nodig om mijn toekomstige klanten meer waarde te bieden ! Ik voel echt waar in elke vezel dat dit traject een ganse ommekeer zal betekenen voor de toekomst van de kindercoaching voor bijzondere kinderen en hun ouders. Het prijskaartje om dit kwaliteitsvolle traject te kunnen volgen, ligt jammer genoeg budget… Ik heb ook wel een grote tuin, maar helaas geen ezeltje in die tuin die geld…allé, je weet wel. Dus, heb ik het besproken met de dames die deze training geven & hebben we samen besloten om het creatief aan te pakken om deze volgende belangrijke stap waar te maken. We hebben samen allerlei leuke acties bedacht die we jullie aanbieden tegen een kleine of een grotere prijs. Zo mag ik samen met Jolanda & Ellen vrijdag mijn allereerste webinar waarin ik mensen van allerlei slag wil inspireren met de 7 lessen die mijn leven op gang hebben gebracht. Dus geïnspireerd wil worden & vrijdag één uur tijd hebt om naar deze webinar te luisteren…Schrijf je dan snel in, ik zal je met virtuele open armen verwelkomen 🙂 Daarnaast heb ikzelf ook een Crowdfundingpagina opgezet waarin ik verschillende producten aanbied die gaan van het boek in pakket met een ander boek die ik tegelijk ga schrijven. (Jawel, ik hou van uitdagingen 🙂 ) Voor mensen die naast de 2 gesigneerde boeken ook graag een uitnodiging willen krijgen voor de boekenvoorstelling ergens eind juni, heb ik ook een aanbod bedacht. Voor elk wat wils dus 🙂 Door mij op één van deze manieren helpen om het waarmaken van mijn doel zitten jullie als het ware in de eerste rij van mijn publiek die me enerzijds steunen. Anderzijds maak ik voor mezelf de uitdaging groter, want doordat ik hier publiek voor mezelf een deadline stel  & jullie me constant zullen kunnen volgen geef ik jullie ook de kans om me achter de veren te zitten zodat ik m’n deadline haal van eind juni 🙂 Ik zou het echt super vinden mochten jullie op de één of andere manier me willen ondersteunen… Ja zelfs al is het door me achter de veren te zitten. 🙂 Om het even wat je doet om mijn doel waar te maken (virtueel lawaai maken binnen je netwerk telt ook 🙂 ), wil ik je graag bedanken voor het duwtje die je me geeft.

goals are dreams with deadlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *