Inclusie voor mensen met een fysieke beperking binnen je bedrijf in Brugge

Zorg voor inclusie en integratie voor mensen met een fysieke beperking in je bedrijf en schakel een coach in uit Brugge. Mensen met een fysieke beperking hebben ook werk nodig, en daarom is het belangrijk dat jij binnen je bedrijf steeds naar inclusie en integratie streeft. Als inclusiecoach ben ik de geschikte persoon om jou daarbij te helpen.

Ga samen met mij aan de slag

Ervaringsdeskundige

Lezingen door een expert

Talentencreatorium

Samen streven we naar inclusie voor mensen met een fysieke beperking binnen een bedrijf

Helaas hebben mensen met een handicap vaak nog moeite om een job te vinden of te behouden. Dat heeft veel te maken met onze maatschappij en het gebrek aan inclusie voor mensen met een fysieke beperking binnen een bedrijf en in de rest van de samenleving. Als je hier graag meer over leert, kan je altijd een lezing over inclusie voor mensen met een fysieke beperking bijwonen en wat je hier leert toepassen binnen jouw bedrijf. Discriminatie op grond van handicap is dan wel verboden, maar nog steeds zijn er drempels waardoor integratie van mensen met een fysieke beperking binnen een bedrijf moeilijk blijft.

EHBL

Zit jij met vragen over hoe je het handigste jouw sociaal leven organiseert ?
Wil jij ontdekken wat voor jou beste aanpak is om alleen te gaan wonen, zonder angst om in een gat te vallen of geïsoleerd te geraken?
Maak dan een afspraak met mij in een station ergens in Vlaanderen en dan bekijken we onder het genot van een Macchiato wat jij nodig hebt om volgende stappen te zetten naar jouw doel.

inclusie coach eerste hulp bij levensvragen

Ga samen met mij aan de slag

Als jij zelf een fysieke beperking hebt en het lastig hebt met inclusie en integratie binnen een bedrijf kan je mij altijd inschakelen voor lifecoaching. Samen kunnen we op zoek gaan naar zaken die jou verder kunnen helpen in het leven en in het werkveld. Integratie binnen een bedrijf als je zelf een fysieke beperking hebt, heb je voor een groot deel zelf in de hand. Jij bent degene die de drempels moet verleggen, maar ik ben er om jou te helpen. Neem contact met mij op om mijn hulp in te schakelen.

Doneren?

Contactformulier