Keuzes maken…

today I close the door from the past and step through

Voila…

Vandaag is dan dag aangebroken na een lange weg die een paar jaar duurde, de dag waarop ik een nieuwe start maak met als doel Krijtlijn naar een hoger niveau te tillen.
Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om te geraken waar ik nu sta & besef dat het nog heel wat voeten in de aarde hebben voor ik sta waar ik wil staan.
Tot nu toe ging het vooral ook over keuzes maken…
everything is based on the choices you make
Keuzes maken welke richting ik precies op wilde met m’n kindercoaching voor bijzondere kinderen, wat ik precies allemaal nodig had/heb om mijn doel te bereiken, welke lessen neem ik mee in de toekomst, welke laat ik achter me?
Met wie uit het verleden wil ik nog samenwerken ? Wie laat ik met respect achter?
Welke kinderen kan ik helpen? Want eerlijk is eerlijk…al zou ik heel graag elk kind op de wereld willen helpen, dat LUKT gewoon niet. Simpelweg omdat ik niet van alle handicaps/uitdagingen op de hoogte ben, buiten er hier en daar wat te hebben over te hebben gelezen. Maar dat is niet voldoende naar mijn gevoel om een bijzonder & vaak broos kind een veilig gevoel te geven bij mij als coach.
Gelukkig kan ik deze kinderen doorverwijzen naar collega coaches die dan wel meer kaas gegeten hebben van bv autisme…
Die keuzes heb ik moeten maken omdat ik voortaan nog authentieker vanuit m’n eigen kracht wil werken, want dat werkt het prettigste voor mij. Het verleden heeft me ook geleerd dat ik kieskeurig moet zijn met aan wie of wat ik mijn energie geef. Na jaren daar tegenin te gaan, ga ik ook daar eindelijk eens werk van maken…voor mezelf & voor de kinderen en ouders die ik ga coachen. Want als je sterk genoeg wil zijn om voor een ander te kunnen zorgen, moet je eerst goed voor jezelf zorgen. De laatste 2j ben ik dat aan het toepassen en ik heb aan mezelf gemerkt, dat het me goed doet. Sinds ik enkel nog doe waar mijn hart een vreugdesprongetje van maakt, ben ik eigenlijk niet meer noemenswaardig ziek geweest…en dat is ondertussen toch al 2,5j. En weet je wat ? Ik ben van plan om daar nog een paar jaar bij te doen, want waar mijn focus nu naartoe mag gaan, is zoveel leuker !
Ik heb er zoveel goesting in om bijzondere kinderen en hun ouders te mogen inspireren, motiveren & waar nodig liefdevol te confronteren om zo te groeien naar een boeiende toekomst toe. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *