Lezing: De andere kant van het verhaal…

Lezing De andere kant van het verhaal...

De andere kant van het verhaal...

Onlangs werd mij gevraagd om een lezing te geven voor een groep thuisverpleegkundigen. Als Als jarenlange luis in de pels/ervaringsdeskundige nam ik dit aanbod met beide handen aan. Dat is me zo goed bevallen dat ik besloten heb om er een vaste lezing van te maken met als titel “De andere kant van het verhaal”. Hierin vertel ik over mijn 10 jaar durende haat/liefde relatie met zorgkundigen en ook over hoe het “aangenamer” werken is met “ambetante” patiënten. Want achter dat ambetant zijn schuilt vaak vanalles die niet te zien is & vaak moeilijk onder woorden te brengen is maar wel aanwezig is.

Ik geef ook tips die de relatie tussen zorgbehoevende & zorgverlener positief kan beïnvloeden.