Paden effenen & kansen creëren…

Yesssssss, terug na véél te lang weggeweest !
Allé, op blogvlak dan toch 🙂
Maar mijn afwezigheid had een goeie reden.
Ik had die tijd nodig om nog meer diegene te worden wie ik wil zijn.
Nee, begrijp me niet verkeerd, ik ben best tevreden met die vrouw die ik dagelijks in de spiegel zie.
Ik had gewoon even een pauze nodig om nog meer die Sofie binnen Krijtlijn te worden die ik wil zijn om nog beter bijzondere kinderen,jongeren & hun ouders te helpen in het (her) ontdekken van talenten die vaak door omstandigheden bedolven liggen onder een lawine van beperking(en) en/of beperkende gedachten of de uitdagingen die het leven soms voorschotelt. Het enige verschil met Sofie binnen Krijtlijn (die Sofie die eigenlijk even eigenwijs & ambitieus is als de Sofie die mijn familie en vrienden kennen 🙂 ) be-somebody-who Die Sofie heeft regelmatig tijd nodig om bij te tanken in kennis, inspiratie & tijd om plannen te bedenken om te bereiken wat ik wil bereiken binnen Krijtlijn. Namelijk bijzondere kinderen & jongeren helpen in het (her)ontdekken van talenten die door omstandigheden in een vergeethoekje beland zijn of omdat men toch geen kansen ziet om deze talenten effectief te gaan benutten.
be-who-you-needed
DIE Sofie wil ik zijn !
Die Sofie die jou goesting geeft om in je kunnen te geloven, talenten te her-ontdekken & kansen te geven om ze ook te benutten.
Daarom ben ik bezig met het uitwerken van een gratis talentenchallenge die ik op 14/11 zal lanceren.
Daarna volgt een laagdrempelige online cursus rond talenten & grenzen verleggen.
Daarnaast wil ik vanaf december ook live workshops aanbieden die jou kunnen helpen in het (her)ontdekken van jouw talenten.
Dit om toe te leven naar de echte lancering van 2 projecten die ik aan het opzetten ben met een klein netwerk van ondernemers. Projecten waarvan ik zeker ben dat ze het levenspad van mensen die het nu moeilijker hebben om hun plaats in te nemen de maatschappij. Met deze projecten zal dit een stuk makkelijker worden. (21/5/2017 is mijn streefdatum om een reden die ik nu nog niet vertel :))
Over welke projecten heb ik het?
Ik heb het over het KansenNetwerk & Wheels2Share ( Wheels2Share is naar het voorbeeld van Share a ride, maar met dan een Krijtlijnswitch)
Meer info over de projecten bij “Aanvullende projecten” op deze site.

De laatste maanden ben ik her & der ook cursussen aan het volgen om sterker te worden om Krijtlijn te helpen groeien op zakelijk vlak & daar kreeg ik telkens de vraag : Maar WAAROM wil je die doelen waarmaken?!?!?
Wel, ik zal het eens ongezouten uitleggen…

Omdat ik oprecht triest word als ik al die eenzaamheid rond mij zie.
Omdat ik oprecht ambetant word als ik al dat onbenut talent rond mij zie
Omdat ik strontlastig word van het feit dat daar weinig of niks word mee gedaan op een mensen verbindende manier. Dat terwijl de oplossingen niet eens zo ver te zoeken zijn.
Het vraagt enkel a state of mind & wat goede wil.

Daarom doe ik wat ik doe…
Want kunnen bijdragen aan het geluk van een ander, daar word ik automatisch zelf NOG gelukkiger van.

Wil jij ook meebouwen aan het geluk van een ander?
Volg dan deze blog & Schrijf je in op het Krijtlijnnieuws, heet van de naald ! want volgende keer volgt er een ECHTE nieuwsbrief.

we-rise-by-lifting-others-luchtballon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *