Waarom ik doe wat ik doe… Leren leven met een beperking

Jarenlang heb ik me eigenlijk niet goed gevoeld en ja, zelfs geërgerd aan de gang van zaken in het sociale beleid en de zorg.
Ik ergerde me een breuk aan alle gezaag over inclusie omdat ik voelde (en ondertussen weet ik dat ook) dat het echt niet zo moeilijk is om het effectief ook te realiseren als je een beetje verder gaat nadenken.

Leren leven met een beperking…

Al die tijd voelde ik dat er dingen anders konden, maar zag voor mezelf niet de kans om zelf voor die verandering te zorgen omdat mijn lichaam me jarenlang heeft tegen gehouden & die HOE voor mij ook nog niet 100% duidelijk was.

Tot ik 5,5j geleden voor de laatste keer héél erg ziek werd en ik ontdekte dat het eigenlijk m’n eigen mentale remmen waren die me ziek gemaakt hadden.
Toen heb ik beslist dat het GEDAAN moest zijn met kwakkelen,twijfelen en flauw doen.
Dat het HOOG tijd was om te gaan voor hetgeen wat al véél te lang in mij zat te pruttelen.

Leren leven met een beperking

Sindsdien is het deksel van de snelkookpan geploft en zet ik met vallen en opstaan stappen vooruit en hoop jullie daar mee te motiveren om zelf ook stappen vooruit te zetten op jullie unieke pad.
Ook om te durven hulp vragen waar dat nodig…

Ondertussen heb ik enkele mensen rond me die mij helpen om voor jullie van de toekomst een knaller te maken en mocht ik ook mensen verder helpen op hun ontdekkingstocht naar hun mooiste leven.

Ik kijk ernaar uit om vele projecten die al véél te lang in de pipeline zitten, eindelijk voor jullie te kunnen realiseren, want ik voel dat deze van vette meerwaarde zal zijn in de levens van vele mensen.

Ondertussen doe ik ook verder met de wekelijkse Eerste Hulp Bij Levensvragensessies.

Of kortweg EHBL-sessies 🙂

Wil jij weten hoe ik jou kan leren leven met een beperking?

Boek dan een EHBL!