Talentencreatorium

Je bent jong, je hebt je best gedaan op school om een beroep te kunnen uit oefenen waar je goed in bent en waar je blij van wordt.

Maar om allerlei wettelijke en/of gezondheidsredenen is het plots geen strak plan meer om je vol overgave op de arbeidsmarkt te smijten.

Zou het dan niet tof zijn mocht je tijdens een netwerklunch ondernemers ontmoeten die in je kunnen geloven en je ook de kans willen geven om die te gaan benutten en verder te ontwikkelen
binnen hun bedrijf ?

Stel dat je dan nog eens voor dat je goed kunt opschieten met die ondernemer?

Zou je dat geen boost geven om NOG meer je best te doen om je grenzen te verleggen, je talenten te ontwikkelen en meer kansen te grijpen die het leven je voorschotelt ?

DAT is het doel die we willen bereiken met het Talentencreatorium.

Jouw talent laten zien en in contact kan komen met andere talenten en interessante bedrijven die interesse hebben in jouw talent.

Verbinden, inspireren en geïnspireerd worden staan daarbij centraal !

In samenwerking met ondernemers die op de één of andere manier hun steentje willen bijdragen & steden en gemeentes uit West en Oost-Vlaanderen (om te beginnen 🙂 ) die wensen in te stappen (niet persé onder de vorm van €) wil ik via Krijtlijn ook dit netwerk graag op poten zetten in de nabije toekomst.

De reden? Omdat ik gewoon geloof in de talenten van mensen, ondanks wat de natuur of het leven hen voorschotelt.

Wenst U meer info?
Eén adres : info@krijtlijn.be
Eén nummer : 0496/103.984