Streven naar integratie voor mensen met een fysieke beperking rond Brugge

Ik bied sessies rond integratie en inclusie aan voor mensen met een fysieke beperking. Hier kan ik jou als lifecoach uit Brugge namelijk bij helpen. Samen met jou streef ik naar een autonomere toekomst, zodat jij gewoon je zin kan doen. Integratie houdt in dat we werken aan het wegwerken van drempels, zodat jij ook met je fysieke beperking meekan in de maatschappij. In een ideale wereld streven we uiteraard naar volledige inclusie en halen we alle drempels weg voor mensen met een fysieke beperking, maar dat is een project op lange termijn. Wij beginnen bij het begin.

Ga samen met mij aan de slag

Ervaringsdeskundige

Lezingen door een expert

Talentencreatorium

Integratie is belangrijk voor mensen met een fysieke beperking

Wat heb je zelf in de hand? Dat is de vraag die we ons gaan stellen bij het streven naar integratie van jou met je fysieke beperking. Bij integratie kijken we wat jij zelf kan doen om je aan te passen aan de samenleving. Hiervoor heb ik als ervaringsdeskundige enkele handige boeken, waar ik regelmatig lezingen over geef. Zo geef ik regelmatig lezingen over inclusie voor iedereen met een fysieke beperking of geïnteresseerden. Ik weet als geen ander hoe het kan helpen om ook eens verhalen van bondgenoten te horen. Bij inclusie van mensen met een fysieke beperking gaan we een stap verder en is het de taak van de samenleving om zich voor iedereen open te stellen. Kies voor lifecoaching voor jou met je fysieke beperking en we gaan samen aan de slag om te streven naar integratie én inclusie.

EHBL

Zit jij met vragen over hoe je het handigste jouw sociaal leven organiseert ?
Wil jij ontdekken wat voor jou beste aanpak is om alleen te gaan wonen, zonder angst om in een gat te vallen of geïsoleerd te geraken?
Maak dan een afspraak met mij in een station ergens in Vlaanderen en dan bekijken we onder het genot van een Macchiato wat jij nodig hebt om volgende stappen te zetten naar jouw doel.

inclusie coach eerste hulp bij levensvragen

Kies voor een coach

Inclusie gaat over het meedoen aan en horen bij de maatschappij van mensen met een fysieke beperking, en daarvoor help ik je als lifecoach graag verder. Het werkt langs twee kanten, dus net als bij integratie moet jij je bij inclusie open stellen en zelf over drempels willen gaan, ongeacht je fysieke beperking of handicap. Hier help ik je graag bij, door te coachen, lezingen aan te bieden en de boeken die ik schreef over leven met een beperking. Ben jij klaar om je geholpen te laten worden en ook zelf aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op, via het nummer 0496 103 984 en we gaan snel aan de slag.

Doneren?

Contactformulier