Lezingen over inclusie voor mensen met een fysieke beperking in Brugge

Als inclusiecoach geef ik regelmatig lezingen over inclusie voor mensen met een fysieke beperking, in en rond Brugge. Heb jij net als ik een fysieke beperking, of heeft iemand in je naaste omgeving een handicap? Dan kan het interessant zijn om één van deze lezingen bij te wonen zodat je meer leert over inclusie in de maatschappij voor mensen met een fysieke beperking. Zo kunnen we samen streven naar meer inclusie en integratie.

Ga samen met mij aan de slag

Ervaringsdeskundige

Lezingen door een expert

Talentencreatorium

Woon een van mijn lezingen bij over inclusie van mensen met een fysieke beperking

Er is nog veel werk voor wij mensen met een handicap een volwaardige plaats krijgen in onze samenleving. Daarom bied ik lifecoaching voor jou aan en geef ik lezingen over inclusie van mensen met een fysieke beperking, zodat we hier hopelijk snel verandering in kunnen brengen. Momenteel is er te veel integratie en te weinig inclusie. Dat betekent dat we nog te veel zelf drempels moeten verleggen en ons aanpassen aan de maatschappij, in plaats van dat de maatschappij meer rekening met ons houdt.

EHBL

Zit jij met vragen over hoe je het handigste jouw sociaal leven organiseert ?
Wil jij ontdekken wat voor jou beste aanpak is om alleen te gaan wonen, zonder angst om in een gat te vallen of geïsoleerd te geraken?
Maak dan een afspraak met mij in een station ergens in Vlaanderen en dan bekijken we onder het genot van een Macchiato wat jij nodig hebt om volgende stappen te zetten naar jouw doel.

inclusie coach eerste hulp bij levensvragen

Streef samen met mij naar meer inclusie

Met mijn lezingen over fysieke beperkingen probeer ik verandering te brengen in deze maatschappij, voor jou en voor mezelf. Er moet iets veranderen binnen de maatschappij zodat er meer inclusie is van mensen met een fysieke beperking, en daar probeer ik bij te helpen met mijn lezingen. Neem contact met mij op om je in te schrijven voor een lezing of een afspraak te maken. Bel mij via het nummer 0496 103 984.

Doneren?

Contactformulier