Lezingen over fysieke beperking in Brugge

Ik geef regelmatig lezingen over leven met een fysieke beperking in Brugge en jij bent meer dan welkom. Of jij nu zelf een beperking hebt, of iemand in je naaste omgeving moet hiermee leven, zo’n lezing bijwonen in Brugge kan altijd handig zijn. Op die manier krijg jij nieuwe inzichten en kan je deze nadien ook bespreken met andere bondgenoten die bij de lezing aanwezig waren.

Ga samen met mij aan de slag

Ervaringsdeskundige

Lezingen door een expert

Talentencreatorium

Het belang van lezingen over een fysieke beperking

Lezingen over inclusie van mensen met een fysieke beperking blijven nodig, zolang er geen volledig inclusie is in de samenleving. Leven met een beperking is voor een groot deel een mentaal aspect en dat leg ik je graag uit tijdens een lezing. Tijdens mijn lezingen over een fysieke beperking komen heel wat zaken aan bod. Zo bespreken we jouw rol in de maatschappij, het verleggen van drempels, toegankelijkheid en hoe je kan helpen als iemand in je omgeving een fysieke beperking heeft. Je kan het allemaal zelf ontdekken door je in te schrijven en een lezing bij te wonen. Kies voor lifecoaching en laat je snel verder helpen.

EHBL

Zit jij met vragen over hoe je het handigste jouw sociaal leven organiseert ?
Wil jij ontdekken wat voor jou beste aanpak is om alleen te gaan wonen, zonder angst om in een gat te vallen of geïsoleerd te geraken?
Maak dan een afspraak met mij in een station ergens in Vlaanderen en dan bekijken we onder het genot van een Macchiato wat jij nodig hebt om volgende stappen te zetten naar jouw doel.

inclusie coach eerste hulp bij levensvragen

Woon een lezing bij

Woon een lezing bij over leven met een beperking en leer verschillende zaken bij. Ik vind het belangrijk dat er verhalen door en voor mensen met een fysieke beperking worden verteld en dat probeer ik te bereiken door lezingen te organiseren. Neem contact met mij om een afspraak te maken op of boek een lezing.

Doneren?

Contactformulier