Raad bij het leren leven met een beperking rondom Brugge

Als jij moet leven met een fysieke beperking, kan je steeds bij Krijtlijn in Brugge terecht. Ik werk als coach en gebruik mijn eigen ervaring om jou te helpen. Als bondgenoot kan ik samen met jou aan de slag gaan om jouw leven met een beperking iets eenvoudiger te maken. Denk daarbij aan praktische zaken, maar ook sociale aspecten nemen we samen onder handen.

Ga samen met mij aan de slag

Ervaringsdeskundige

Lezingen door een expert

Talentencreatorium

Leven met een beperking heb je zelf in de hand

Leven met een beperking brengt een aantal uitdagingen met zich mee, maar door een doel te kiezen heb jij elke dag iets om naartoe te streven. Probeer drempels te verleggen en streef naar integratie zodat jij je leven niet on hold moet zetten door je handicap. Ik ergerde mij jarenlang aan de gang van zaken in onze maatschappij en hoe het is om te leven met een fysieke beperking. Daarom nam ik zelf de touwtjes in handen en stortte ik mij op lifecoaching om andere bondgenoten hierbij te helpen. Jij hebt zelf je leven in handen, ongeacht je handicap, dus het is belangrijk dat jij je eigen remmen wegneemt en de mentale knop omdraait.

EHBL

Zit jij met vragen over hoe je het handigste jouw sociaal leven organiseert ?
Wil jij ontdekken wat voor jou beste aanpak is om alleen te gaan wonen, zonder angst om in een gat te vallen of geïsoleerd te geraken?
Maak dan een afspraak met mij in een station ergens in Vlaanderen en dan bekijken we onder het genot van een Macchiato wat jij nodig hebt om volgende stappen te zetten naar jouw doel.

inclusie coach eerste hulp bij levensvragen

Schakel mijn hulp in

Ik wil jou helpen om in te zien dat je beperking niet in de weg staat om je vast te bijten in het leven. Dit doe ik door één op één met jou aan de slag te gaan. Zit jij met bepaalde levensvragen rond je handicap? Schakel dan mijn hulp in of kom naar één van mijn lezingen. Neem contact met mij op zodat we snel samen aan de slag kunnen gaan. Dat kan telefonisch via het nummer 0496 103 984.

Doneren?

Contactformulier