Levensvragen over je beperking

Zit jij met levensvragen over je fysieke beperking? Schakel dan mijn hulp in en ik ga samen met jou aan de slag om je als coach en bondgenoot verder te helpen. Ik probeer steeds een antwoord te vinden op de vragen waar jij mee zit. Dit kan zowel door in gesprek te gaan, maar je kan ook lezingen bijwonen of mijn boeken lezen. Samen vinden we de antwoorden!

Ga samen met mij aan de slag

Ervaringsdeskundige

Lezingen door een expert

Talentencreatorium

Samen zoeken we de antwoorden op jouw levensvragen

Leven met een fysieke beperking kan heel wat levensvragen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan zaken als: ‘Kan ik op een normale manier gaan werken?’ of ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik over sociale drempels geraak?’. Samen met jou ga ik op zoek naar antwoorden op deze vragen. Hiervoor kunnen we samen in gesprek gaan, waar jij je verhaal vertelt en ik probeer om jou de best mogelijke raad te geven. Maar je kan ook een lezing bijwonen, bijvoorbeeld over inclusie binnen bedrijven of andere zaken waar jij mee zit. Ik geef je bouwstenen aan, zodat jij op een positieve manier leert omgaan met je fysieke beperking.

EHBL

Zit jij met vragen over hoe je het handigste jouw sociaal leven organiseert ?
Wil jij ontdekken wat voor jou beste aanpak is om alleen te gaan wonen, zonder angst om in een gat te vallen of geïsoleerd te geraken?
Maak dan een afspraak met mij in een station ergens in Vlaanderen en dan bekijken we onder het genot van een Macchiato wat jij nodig hebt om volgende stappen te zetten naar jouw doel.

inclusie coach eerste hulp bij levensvragen

Laat mij jou helpen

Kies voor lifecoaching en dan gaan we samen aan de slag met jouw levensvragen. Dit kunnen we doen met een koffie ergens in een station in Vlaanderen, maar je kan ook mijn lezingen volgen of één van mijn boeken lezen. Als ervaringsdeskundige ben ik de geschikte kandidaat om jou verder te helpen. Neem contact met mij op zodat we snel samen aan de slag kunnen. Bellen doe je via het nummer 0496 103 984.

Doneren?

Contactformulier